Et Harem / A Harem

onsdag 9. april 2014HARMESBUKSE
Jeg jaktet lenge etter oppskriften på en haremsbukse, men det skulle vise seg å være vrient. Så da komponerte jeg like godt en på egen hånd. Denne er riktig "si i lortfallet" og tight i leggene, noe som ikke bare gjør den komfortabel, men fremfor alt skikkelig kul! Garnet er spunnet av silke og bomull og er perfekt til svale vårdager. Silken gjør den i tillegg ordentlig slitesterk, noen som kan gjøre seg om poden akkurat er i ferd med å lære seg å gå, med de knall og fall dét innebærer..

Str - 18-24 mnd / Garn - Artemis fra Lang
-
 HAREM TROUSERS
My search for a harem pattern resulted in me creating my own. This one is properly sagging which makes is comfy, but most of all; really cool! This yarn is made of a silk and cotton blend and is perfect for the up and comming spring.

Size - 18-24 months / Yarn - Artemis by Lang

16 kommentarer:

 1. OJ! Kjempefin! Del gjerne oppskrift!

  SvarSlett
 2. Veldig fin bukse til minsten! Elsker de syrlige detaljene på innsiden.

  SvarSlett
 3. Å denne var jo helt rå.
  Kunne du tenkt deg å dele eller selge oppskriften.

  SvarSlett
 4. Å, denne var ordentlig kul! Kunne gjerne tenkt meg oppskrift :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for komplimenter :D Jeg kan ikke dele oppskrift heelt enda ;)

  SvarSlett
 6. SÅ kul! Har hatt en litt lignende fra pinterest på hjernen lenge, som jeg ble så skuffa over at det ikke lå mønster ute på... Tror en oppskrift på denne ville blitt svært poppis :)

  SvarSlett
 7. Hadde vært gøy om denne (fremtidige) oppskriften gikk opp til rundt 6årsalderen ;). Har en stor firåring og elsker haremsbukser ;)

  SvarSlett
 8. SÅ herlig. Må komponere min egen oppskrift på en sånn bukse jeg også. jeg finner aldri noen jeg liker.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper å få ferdig en oppskrift om ikke lenge. Dersom du komponerer din egen vil jeg gjerne se :D Tagg den med @loopknitting på Instagram om du er der >.<

   Slett
 9. Hurra, så morsomt å finne en ny strikkeblogg med så masse lekre strikkingser - her var det masse inspirasjon å hente:) Håper håper veldig at du har tid og overskudd til å lage en oppskrift på haremsbuksen din, har to guttebarnebarn som helt sikkert hadde trivdes i en slik når de nå skal begynne å gå snart :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar :) Jeg holder på å jobbe ut oppskriften på denne. Gutten min er knapt året og jeg gleder meg til han kan ta bena fatt med denne på :)

   Slett
  2. Du får rope ut om du trenger en teststrikker da, har gjort det endel og syns det er morsomt å hjelpe til å utvikle nye oppskrifter - er som oftest for lat til å gjøre noe med mine egne ;)

   Slett
 10. oj for en fantastisk haremsbukse!!! håper så veldig at du får laget en oppskrift hadde vært fantastisk å prøve:)

  SvarSlett
 11. Så fin! Ønsker meg oppskriften på denne:)

  SvarSlett