Oppslagsverket / The encyclopedia

onsdag 13. november 2013
MIN STRIKKEJOURNAL
Mitt beste tips til den som strikker er å føre en strikkejournal. Her fører jeg opp størrelse, garnkvalitet, mønsterendringer og litt om prosessen. Jeg limer også inn garnbanderole og litt av selve garnet. I tillegg prøver jeg å ha en oppdatert liste over alt garnet på "lager".

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har slått opp i denne boken for å se hvilke tidligere erfaringer jeg har gjort meg.
-
MY KNITTING JOURNAL
My best tip for any knitter is to keep a journal. That way I can keep track of yarn, sizes and past experiences. I also try to keep a list of all the yarn I have "in stock".

I don't know how many times I've had to pull this book out to learn from earlier mistakes!

4 kommentarer:

 1. Det såg ut som en fin bok! Jeg har en liten bok jeg fører prosjektene mine i jeg også, men det er mest for at jeg skal huske f.eks garnmengde osv når jeg skal legge prosjektet mitt ut på bloggen :)

  SvarSlett
 2. Åå, fin bok og en lur måte å holde orden på prosjektene:-) Jeg bruker Ravelry som strikkejournal men det så jo mye koseligere ut å bla i den fine boka med fin håndskrift og garnprøver enn å bare klikke seg inn på Ravelry-prosjektene;-)

  SvarSlett
 3. Å slik et orden du har - burde ha det jeg også men regner med at det blir litt vanskelig for meg å holde - ja selv om jeg noen ganger kunne ønske at husken var bedre...

  SvarSlett
 4. For eit ordensmenneske! Ei slik bok hadde vore lurt å ha, ja, når ein for tredje gong gjer akkurat dei samme feila på f.eks luer, votter og sokkar. Og eg klarer aldri å finne att garn-etikettane som viser innfarging osv, noko som kan vere ganske frustrerande når ein kjem heim frå garnbutikken og har kjøpt garn i feil farge. Men om eg klarer å gjennomføre å føre bok... Tja. Kanskje? Det er jo nytt år.

  SvarSlett