Strikkehjelp

onsdag 9. september 2015

SOMMERFUGL I VINTERLAND

Jeg ser på de to små kroppene som sover. I hver sin trygge seng. I hver sin varme drøm. De har aldri kjent på kulde. De har aldri vært sultne. Aldri gått gatelangs i et fremmed land uten mamma, uten pappa. Aldri kjent på frykt. 

Heldigvis. 

Vi er så inderlig heldige. Så rike på kjærlighet. Denne rikdommen må vi dele på. Nå må vi gjøre det vi kan best; dele, gi, åpne armene og ta i mot.

Jeg har allerede vært med både klær og leker hos
Politiets Utlendingsenhet på Tøyen. Men høsten er over oss nå. Flyktningene går nå den nordiske vinteren i møte. De trenger ull. De trenger strikk. Nå samler jeg sammen barneklær som jeg har strikket og stikker ned til Tøyen igjen. Jeg tar også med meg garn og pinner til de som trenger å strikke for å få tankene over på noe annet en kort stund.

Vil du være med å strikke til flyktningbarna? Eller har du garn og pinner liggende? Dersom du ikke har andledning til å levere det til mottakene selv kan sende det til meg. Ta kontakt på mail: loop.knitting@gmail.com

Det finnes mange som tenker de samme tankene. Dette er noen av de som også tar i mot strikk nå (trykk på linken for å komme til de ulike sidene):
Strikk for Flyktinger 
Strikk til Flyktninger - Asker og Bærum
Ull er Gull
Solidaritetsnøster
Strikk for Syria

Tekst (på bildet): Utdrag fra "Sommerfuggel i Vinterland" av Halvdan Sivertsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar