Vintage Flamingo

lørdag 14. juni 2014JUMPER MED JABEL
Den fantastiske kvinnen bak Flamingo Amy ønsket en vintage genser. Jeg foreslo en smal, hullete modell fra min gamle skatt; "Mønster Tidendens Strikkebok" og hun var ikke vanskelig å overtale. Heldigvis er hun smal om livet som en dukke for de der gamle oppskriftene gir jammen ikke mye rom for sjokolade og sofaliv!

Str - XS-S / Garn - Mini Duett fra Sandnes Garn / Foto - FlamingoAmy
-
 SWEATER WITH RUFFLE
The beautiful and very talented lady behind Flamingo Amy commissioned me to make her a vintage sweater. I suggested one from my old treasure "Mønster Tidendens Strikkebok" and she was not hard to convince. Luckily she is t.i.n.y like a doll, because those old patterns sure don't give much room for chocolate and sitting in the sofa!

Size -
XS-S / Yarn - Mini Duett by Sandnes Garn / Photo - FlamingoAmy

6 kommentarer:

 1. Utrolig fin - herlig bok du har fått :)

  SvarSlett
 2. Den var snasen ja! Nydelig strikket :)

  SvarSlett
 3. Oi, den var utrolig flott! Og Amy er jammen en snerten dame. Skulle ønske jeg passet inn i en slik, men her er det nok for mye sofaliv ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det som er med min venn Amy. Hun sitter virkelig aldri stille den dama >.< Skulle hatt litt av den energien ;)

   Slett
 4. Nydelig genser og nydelige Amy :) Du Linda mi, du er så flink å strikke!! Den ble helt perfekt for Amy! Jeg er kjempestolt av deg :) <3

  Klem fra mamma :)

  SvarSlett