Pickles´ Utfordring / Pickles´ Challenge

søndag 9. mars 2014


MAMMA- OG DATTERKÅPE
Da selveste Picklesjentene ønsket å invitere meg med på den O Store Inspirasjonsstafetten tidligere i år, var ikke sen med å takke pent JA! Deretter var det å kaste seg over skisseblokken og ikke minst fargepaletten. For hvordan kan man vege bare én Picklesfarge? Ettersom jeg i all hovedsak ønkser å strikke barneklær ønsket jeg å lage en barnemodell av min Picklesfavoritt Erliksant jakken. Og ettersom mor og datter aller helst skal matche om dagen måtte dette bli Prosjekt: Mamma- og datterkåpe. 

Begge kåpene er strikket i glattstrikk, i motsetning til originalen. I tillegg har de raglanfelling noe som gjør at de faller utrolig pent fra skuldrene og sitter stødig på den lille til tross for at det er en romslig kåpe. Mammakåpen har dessuten fått to striper fra vrangborden og helt opp til skulderen. Så var det disse fargene da... Fargeblokkering syntes jeg er en fantastisk effekt, jeg tok nok godt i hva gjelder kontraster, men hvordan kan man la være når Picklesfargene er til å spise opp?

Begge kåpene kommer jeg gi bort til to av mine lesere. Følg med - Følg med!
Str - 4 år / Large / Garn - Big Fuzz fra Pickles
-
 MUM'S AND DAUGHTER´S MATCHING COAT
When Pickles asked me to participate by knitting them a garment based on one of their patterns I was pretty quick to reply YES! I sketched out a kids version of their Erliksant jakken, but also desided to make a mummy's version, as mother and daughter ought to match these days. 

These are soon both up for grabs. Look out for my big Give Away!
Size - 4 years / Large / Yarn - Big Fuzz fra Pickles

8 kommentarer:

 1. Flotte jakker, men snuppa inni er endå skjønnare.
  Vossabeundrar.

  SvarSlett
 2. Wow, så utrolig fine jakker :)

  Du har fått deg ny følger, her var det mye lekkert :D

  SvarSlett
 3. wow! de var kjempefine!

  SvarSlett
 4. De var veldig fine, kunne godt tenkt meg å strikke den til prinsessa mi på 5! Ha en fin søndags kveld og Happy Knitting!

  SvarSlett
 5. Aldeles flotte og vakre jakker, du er den fødte strikkerske, helt unik!
  I tillegg er du en dyktig fotograf, og med den modellen....min <3medisin....må det bli perfekt:)
  Mor og datter = dreamteam ;)

  Klem fra mamma.

  SvarSlett
 6. I would like the large one.... PLEAAAAAAAAAAAASE... or at least the pattern in englisch with the raglan decreases... I ´m really inlove with this version of the "I do cardi"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  They are both really beautiful.

  SvarSlett
 7. Hei,
  Hvor mange ganger skal man øke på ermene på malla-jakken (altså skal man fortsette å øke etter garnbyttet?) evt hvor mange masker skal man sitte igjen med til slutt?
  Og når det står fell av to masker på hver side av merkemasken inkl merkemasken, da betyr det totalt 5 masker, ikke sant? Blir veldig glad for svar, tusen takk for nydelig oppskrift:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ditta. Takk for kommentar. Det er desverre oppdaget feil i mønsteret og jeg jobber med å korrigere dette. Oppdatert versjon kommer :) Når det gjelder felling under armen er det totalt 4m som skal felles.

   Slett